alapokA studio stisze egy családi vállalkozás jogutódja, amelyet Stiebel Rita és Szepesi János építészek hívtak életre. A cég fő profilja az építészeti és belsőépítészeti tervezés, de tevékenységi köre kiterjed épületenergetikára, műszaki ellenőrzésre, és egyéb kreatív tevékenységekre is. Fontosnak tartjuk a projektek nyomonkövetését a legelső skicctől az utolsó csavar rögzítéséig, ezért kiemelt hangsúlyt fordítunk projektjeink menedzselésre, lebonyolítására is.

Építészetünk a tradicionális hagyományokon alapuló, de jövőbe mutató, minden esetben fenntartható, józan gondolkodást képviseli. Fontosnak tartjuk az épített környezet értékes elemeinek megmentését, a régi és új elemek megfelelő harmóniájának megtalálását.

Építészeti tereinket az emberi léptékű, a közösséget magába foglaló megközelítés,  valamint a tradíció-innováció eszközei formálják. A feladat léptékétől függetlenül minden munkánkhoz hasonló elmélyüléssel állunk hozzá, amelyeket a gondosság, egyéni odafigyelés, és precizitás jellemez.

A hagyomány, a kulturális örökségünk megmentése, és megértése, a múlthoz való kötődés, és abból eredeztethető újítás érzékeny dinamizmusa kihívás számunkra. E két elem megfelelő helyzetbe hozása, időtálló, környezetbe illesztett épületeket eredményezhet.

Tervezési felelősség tudatunk, az épület határkontúrjain kívül is kiterjed, figyelembe véve a gazdasági szociális és társadalmi szempontokat is.

Kiemelt figyelmet fordítunk az ésszerűség, a józanság építészetére, az egyszerű, de elegáns megoldásokra, amely az épületet szerkezeti csomópontjaitól, a külső megjelenésig áthatja.